Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Links‘Need for Speed’ succesvol, ANVR-Congres nu al vol geboekt!

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
‘Need for Speed’ succesvol, ANVR-Congres nu al vol geboekt!

Vrijdag 3 juli 2015
Ruim 250 reisprofessionals hebben duidelijk gehoor gegeven aan de ‘Need for Speed’ bij het inschrijven voor het ANVR-Congres in Abu Dhabi, dat over 3 maanden plaatsvindt. Frank Oostdam, directeur ANVR: “Het is fantastisch dat het ANVR-Congres nu al is volgeboekt. Maar tegen zo’n speciaal tarief en een geweldige line-up aan inspirerende sprekers kon dit eigenlijk niet uitblijven.”

Tot 1 juli hanteerde de ANVR een speciale vroegboekkorting waarvan ook iedereen gebruik heeft gemaakt; en terecht. De deelnemers vertegenwoordigen allerlei verschillende bedrijven: touroperators, reisagenten, ICT-bedrijven, toeristisch onderwijs, autoverhuurbedrijven, media, etc. Kortom: de reisbranche in de breedste zin van het woord is aanwezig.

Iedereen die zich nu nog gaat inschrijven, wordt op een wachtlijst geplaatst en hoort begin augustus of zijn deelname alsnog bevestigd kan worden. Helaas zijn àlle congresonderdelen, dus niet alleen de vluchten, maar ook het hotel, de lunches, diners en excursies, nu volgeboekt.

De ANVR kan haar jaarlijkse topevent op zo’n fantastische bestemming als Abu Dhabi aanbieden tegen zo’n onwerkelijk laag tarief, omdat Etihad (en andere sponsoren) dit mogelijk maakt.

Deel en print