Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
‘Need for Speed’ in Abu Dhabi scoort zeer hoog bij congresgangers; een uitdaging voor 2016

Woensdag 18 november 2015
Ruim een maand na het ANVR-Congres dat dit jaar begin oktober werd gehouden in een warm, maar spectaculair Abu Dhabi heeft 65% van de 250 congresdeelnemers hun stem laten horen via een enquête. Uit de enthousiaste reacties en resultaten mogen we opmaken dat de ANVR er wederom in is geslaagd een zeer succesvol congres neer te zetten; de congresgangers waarderen dit ‘Need for Speed’-congres met een 9!

Frank Oostdam, directeur ANVR: ”De genereuze sponsoring van Etihad Airways maakte het mogelijk dat we deze bestemming tegen een zeer aantrekkelijk tarief konden aanbieden, waardoor het congres al drie maanden voor aanvang was volgeboekt, ongekend. De enthousiaste reacties en de uitslag van de enquête stelt ons volgend jaar, het jaar waarin de ANVR haar 50-jarig bestaan viert, voor een enorme uitdaging. Maar in samenwerking met GI Travel en alle sponsoren die ons een warm hart toedragen -waarvoor veel dank!- hebben we er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.”
De congreslocatie in 2016 is nog niet officieel. Gesprekken, inspecties en onderhandelingen zullen de komende tijd bepalen welke bestemming zich in 2016 ‘ANVR-Congresbestemming’ mag noemen.

Even terug naar de enquête: wat waren de reacties? De ANVR houdt deze enquête om een volgend congres zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen, tips en adviezen die de congresgangers geven.
Zo werd grote waardering uitgesproken voor de collega’s die in 10 minuten een korte en bondige Travel Power Speech presenteerden. Vooral Mila Wit-Emonds wist de gevoelige snaar te raken met haar Stichting ‘Reis met je hart’. De meest uiteenlopende sprekers -van dominee, filosoof tot rasondernemer- met ieder hun eigen visie op het congresthema ‘Need for Speed’ en expertise gooiden hoge ogen (gemiddeld 8), waarbij Reynier van Bommel, algemeen directeur Schoenfabriek
Wed. J.P. van Bommel, de kroon spanden (9) met zijn zeer praktische, nuchtere en vaak humoristische kijk op ondernemen.
Met als gevolg dat de congresgangers via de enquête lieten weten graag tijd ingeruimd te zien voor meer interactie met de sprekers, gelegenheid tot vragenstellen en wellicht paneldiscussies. Ook stellen de deelnemers aan het congres het zeer op prijs als hun brancheorganisatie een presentatie voor haar rekening neemt, waarbij zij belangrijke zaken die spelen in de branche en de rol van de ANVR daarin toelicht.
Verder overheerste superlatieven als: ‘beste congres ooit’, ‘voor het eerst mee, maar niet voor het laatst’, professioneel georganiseerd’, ‘zit goed strak in de tijd’ en ‘een goede verhouding tussen vrije tijd en zakelijk programma’.

Zodra er meer duidelijk is over de volgende congresbestemming en de periode waarin die plaatsvindt, zal de ANVR hiermee naar buiten treden. 

     

Deel en print