Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksOnderzoek naar innovatie in toerisme met leerstoel ANVR en Nyenrode

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Onderzoek naar innovatie in toerisme met leerstoel ANVR en Nyenrode

Maandag 29 februari 2016
Breukelen/Baarn – Reisbrancheorganisatie ANVR verbindt zich voor vijf jaar aan Nyenrode Business Universiteit met de nieuwe leerstoel "Innovatie in Toerisme". Het onderzoek binnen de leerstoel vindt plaats vanuit het Center Marketing & Supply Chain Management. Het eerste aandachtsgebied van het onderzoek is marketing, maar de leerstoel zal zich hiertoe zeker niet beperken.

Doel van de Leerstoel is door middel van onderzoek en onderwijs het vakgebied innovatie en toerisme verder uit te werken. Het onderwijs zal zich uitstrekken over de gehele breedte van het onderwijsportfolio van Nyenrode. ANVR Innovations & Tourism stelt haar (onderzoeks-) gegevens beschikbaar voor researchdoeleinden in het kader van de leerstoel. Via de leerstoel krijgt ANVR relevante, wetenschappelijke informatie en inzichten die aansluiten bij haar kennisagenda. Het onderzoek vindt plaats onder supervisie van prof. dr. ir. Kitty Koelemeijer, directeur van het Nyenrode Center Marketing & Supply Chain Management.

Over ANVR
De ANVR is in 1966 – dit jaar precies 50 jaar geleden – opgericht als brancheorganisatie voor haar leden touroperators en (zaken)reisbureaus. De huidige ANVR 'Ondernemers in reizen' vertegenwoordigt de ruim 270 on- en offline touroperators en 1100 (zaken)reisbureaus die bij haar zijn aangesloten en behartigt nationaal en internationaal de gemeenschappelijke sociaal-economische belangen. De ANVR houdt zich bezig met uiteenlopende onderwerpen die spelen in de branche. De consument ziet en ervaart het ANVR-logo dan ook als keurmerk.

Nijenrode.png
Over Nyenrode Business Universiteit
Nyenrode Business Universiteit is de enige particuliere universiteit in Nederland. Het instituut werd in 1946 voor en door het bedrijfsleven opgericht. Nyenrode bereidt mensen met talent en ambitie voor op een carrière als manager, ondernemer, accountant of controller binnen een internationale omgeving en hecht grote waarde aan sociaal bewustzijn en duurzaam leiderschap, met als motto: Leadership, Entrepreneurship, Stewardship.
           Ondertekening ANVR_Nyenrode_web.jpg

Foto: Frank Oostdam, directeur/voorzitter ANVR en prof.dr. Miša Džoljić, rector maginificus van Nyenrode Business Universiteit ondertekenen de overeenkomst voor de Leerstoel "Innovatie in Toerisme".


Deel en print
Gerelateerde Tags