Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Links'Sneller, hoger, sterker': het motto van het ANVR Congres 2016 op Curaçao

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
'Sneller, hoger, sterker': het motto van het ANVR Congres 2016 op Curaçao

2 maart 2016
Na een succesvol en door de deelnemers zeer gewaardeerd congres in Abu Dhabi verleden jaar, zijn de voorbereidingen alweer in volle gang voor het ANVR Congres dit jaar; het jaar waarin de ANVR haar 50-jarig bestaan viert. Van woensdag 16 t/m zondag 20 november 2016 wordt dit 5-daagse (!) congres gehouden op het tropische eiland Curaçao. 

Uiteraard ligt de lat weer hoog en wil de ANVR op z'n minst het vorige congres evenaren.
Samen met GI Travel, Curaçao Tourist Board Europe en tal van andere enthousiaste sponsoren gaat het zeker lukken om een mooi en (ook prijstechnisch) aantrekkelijk programma samen te stellen. Edward Suares, Regional Director CTBE: "Wij willen laten zien wat we allemaal te bieden hebben, zodat de congresdeelnemers straks vol onvergetelijke indrukken en herinneringen ons eiland verlaten!"

Met KLM als carrier vliegen de congresdeelnemers naar deze relaxte en heerlijk warme bestemming. Dankzij een fantastische ticketprijs kan de congresfee zo laag mogelijk worden gehouden. Maar de deelnemers kunnen ook gebruik maken van een speciaal KLM-aanbod waardoor je een paar dagen extra kunt genieten van deze bestemming: eerder gaan of langer blijven op hetzelfde vliegticket.

Via de congreswebsite worden in de komende tijd diverse aantrekkelijke mogelijkheden geboden.
Het hotel waar, een wens van velen, àlle circa 250 CEO's, directies en managers van reisondernemingen en business partners verblijven gedurende het congres is inmiddels ook bekend: het fantastische 5* Santa Barbara Beach & Golf Resort Curaçao, gelegen aan de Caribische Zee en de binnenbaai het Spaanse Water.

Het thema van het congres is ontleend aan de Olympische Spelen die dan net achter de rug zijn: 'Sneller, hoger, sterker', en is zeer toepasselijk op de dynamische reisbranche. Frank Oostdam, directeur ANVR: "Er zijn zoveel metaforen tussen succes in sport en in ondernemen. Bovendien wordt een week na ons congres de 'Curaçao Marathon' gehouden. Genoeg redenen dus om het congres dit thema mee te geven en een sporter of coach als gastspreker te strikken."


Deel en print