Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksDe Travel Tomorrow Inspiratiereis naar San Francisco

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
De Travel Tomorrow Inspiratiereis naar San Francisco

Donderdag 11 mei 2017
De reisbranche is aan veranderingen onderhevig. De snelle technologische ontwikkelingen, het veranderend consumentengedrag en nieuwe businessmodellen hebben het spel in de reisbranche veranderd. Disruptie is sterker en het komt uit alle richtingen. Om innovatie in de reisbranche aan te moedigen, organiseert de ANVR speciaal voor ‘ondernemers in reizen’ de Travel Tomorrow Inspiratiereis naar San Francisco van 3 tot 9 september 2017.

Inspiratiereis
Op deze inspiratiereis bezoeken de deelnemers vooruitstrevende bedrijven in San Francisco en Silicon Valley. Daar krijgen de deelnemers onder andere nieuwe inzichten op het gebied van klantgerichte strategieën en radicale innovatie. De laatste digitale trends en de organisatieculturen van succesvolle pioniers komen aan bod. Het programma, verzorgd door Nexxworks, wordt inhoudelijk afgestemd op de reisbranche en is erop gericht om ondernemers te inspireren toekomstgericht te handelen. 

Impact creëren
Met het exclusieve programma, gericht op de reisbranche, wil Travel Tomorrow zoveel mogelijk impact op de innovatie-mindset van de deelnemers creëren. Er zijn contacten met Uber, Twitter, YouTube, Chariot en vele andere bedrijven van startups en incubators tot corporates, top universiteiten en intermediaire organisaties. Het levert de ondernemers uit de reisbranche nieuwe inzichten en ideeën op het gebied van uitgesproken klantgerichte strategieën, leiderschap, disruptieve businessmodellen en innovaties van bedrijven die bestaande markten volledig heruitgevonden hebben. De ondernemers ontdekken nieuwe ontwikkelkansen om hun eigen bedrijven succesvol voor de toekomst te maken. Tenslotte bouwen ze tijdens de reis aan een innovatief en ondernemend reisnetwerk. 

Iedereen in de reisbranche
De ANVR helpt haar leden en business partners enerzijds actief door dagelijks te bouwen aan Trust in Travel, maar zet zich ook in voor een toekomstbestendige reisbranche voor alle partijen in de reisbranche, of ze nu lid van de ANVR zijn of niet. Daarvoor is het programma Travel Tomorrow opgezet. Het continu scannen van de markt en beoordelen wat er van invloed kan zijn op een bedrijf, is van groot belang. Dat kunnen technische ontwikkelingen, trends, het veranderen van het gedrag van klanten of ontwikkelingen in de industrie zijn. In dat kader organiseert Travel Tomorrow de ene keer een project, schrijft een rapport, publiceert een onderzoek of levert inhoud voor het onderwijs. In september dus een inspiratiereis naar San Francisco, waar alle partijen in de reisbranche, leden en niet leden van de ANVR zich voor kunnen aanmelden via traveltomorrow@anvr.nl.