Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR-Congres Sevilla noteert al 100 deelnemers

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
ANVR-Congres Sevilla noteert al 100 deelnemers

Dinsdag 27 juni 2017
Nu, twee weken nadat de congreswebsite ‘vernieuwen of verdwijnen’ live is gegaan, hebben al 100 deelnemers zich ingeschreven en gebruik gemaakt van de vroegboekkorting. Inschrijven met korting voor dit ANVR-Congres kan nog tot eind volgende week!

CongreslogoANVR2017_klein.jpg

De ANVR organiseert dit jaar van 16 t/m 19 november in de Spaanse stad Sevilla haar jaarlijkse congres. Inmiddels zijn ook tal van sprekers bekend die met het thema 'vernieuwen of verdwijnen' de aanwezige reisprofessionals willen inspireren, zodat zij succesvol kunnen blijven ondernemen. Sprekers die hun sporen hebben verdiend van buiten de reisbranche, zoals Esther Jacobs, Kristian Esser, Ruud Veltenaar, Gusz Eiben, Thomas Rau, maar ook sprekers vanuit de branche, zoals Marius Appelman en Steven van der Heijden, houden de deelnemers een spiegel voor.  

En alsof de performers met uiteenlopende visies nog niet inspirerend genoeg zijn, deze presentaties worden ook iedere ochtend op een andere, typisch Spaanse locatie georganiseerd. In de middag is het tijd om Sevilla en omgeving beter te leren kennen, terwijl 's avonds de culinaire kant van Spanje op het menu staat.

Tot eind volgende week kun je je op www.anvrcongres.nl nog met korting inschrijven. Maar je kunt daar ook meer lezen over de sprekers, de congreslocaties, het congreshotel, het topprogramma en de excursies waardoor je Spanje van een andere kant nog beter kunt leren kennen.

Om zoveel mogelijk inschrijvingen van reisprofessionals te kunnen bevestigen, heeft de ANVR de criteria aangescherpt. Wees er snel bij, want vol is helaas vol en dat heeft alles te maken met de congreslocaties. 


Deel en print