Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksVroegboekkorting ANVR-Congres eindigt dit weekend

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Vroegboekkorting ANVR-Congres eindigt dit weekend

Woensdag 5 juli 2017
‘Vernieuwen of verdwijnen’ is hét thema van het ANVR-Congres. En na aanstaand weekend verdwijnt de vroegboekkorting, dus maak er nu nog snel gebruik van!

CongreslogoANVR2017_LR.jpg
Zo'n 150 vertegenwoordigers van (zaken)reisbureaus, touroperators, toeristisch onderwijs en branche gerelateerde organisaties, maar ook sprekers en sponsors hebben zich al aangemeld voor het ANVR-Congres in Sevilla. Je kunt je nog tot en met dit weekend inschrijven mét een fikse vroegboekkorting voor dit topevent dat je als betrokken reisprofessional niet mag missen!

Sprekers van buiten de branche, zoals Esther Jacobs, Kristian Esser, Ruud Veltenaar, Gusz Eiben en Thomas Rau, maar ook vanuit de branche -Marius Appelman en Steven van der Heijden- presenteren hun visie op 'vernieuwen of verdwijnen' op fantastische congreslocaties.
Naast deze sprekers geven ook de congreslocaties dit event een 'boost': Real Venta de Antequera, een typisch Spaanse setting, het Hassan II Paviljoen, een van de meest schitterende meesterwerken in de Marokkaanse kunst, en het luxueuze in neo-mudejarstijl gebouwde Hotel Alfonso XIII.

Het programma biedt ook alle gelegenheid om te netwerken, en culinair en cultureel te genieten van Spanje, de regio, provincie en de stad Sevilla.
Schrijf je dus deze week nog met korting in op www.anvrcongres.nl, want vol is helaas vol!


Deel en print
Gerelateerde Tags