Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR zet alle vliegbagagekosten en voorwaarden op een rij

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
ANVR zet alle vliegbagagekosten en voorwaarden op een rij

Donderdag 20 juli 2017
De ANVR heeft op haar website alle bagagekosten en bagagevoorwaarden van luchtvaartmaatschappijen op een rij gezet. Op https://www.anvr.nl/vervoersvoorwaarden zijn alle voorwaarden voor zowel ruimbagage als handbagage opgenomen. Tevens is er gelinkt naar de bagagekosten per luchtvaartmaatschappij. Op de site stonden al alle vervoersvoorwaarden van niet alleen luchtvaartmaatschappijen maar ook andere vervoerders zoals trein, bus, en ferry maatschappijen.

Directeur van de ANVR, Frank Oostdam licht toe: "Luchtvaartmaatschappijen stellen allemaal verschillende voorwaarden aan hand/ruimbagage en hanteren hierbij ook verschillende toeslagen. Voor de consument wordt dit steeds belangrijker om te weten, aangezien de kosten voor het nemen van bagage in het afgelopen jaar weer fors zijn gestegen. Met het overzicht op de ANVR-website hebben reisondernemingen én consumenten alle gegevens op één plaats. Kosten en voorwaarden kunnen zo dus eenvoudig worden vergeleken".

Er is van alle vervoerders een aparte link per voorwaarde/kosten met de standaardcodes voor de vervoerders opgenomen. Dit maakt het voor ANVR-reisondernemers eenvoudig om op websites of boekingsbevestigingen direct door te linken naar de voorwaarden/kosten van de betreffende maatschappij.


Deel en print
Gerelateerde Tags