Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksCongres in Portugal draait om 'people, purpose, passion!'

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Congres in Portugal draait om 'people, purpose, passion!'

Vrijdag 16 maart 2018
Deze drie p's liggen aan de basis van het ANVR Congres 2018. Van 15 t/m 18 november is de, ook voor veel reisprofessionals, minder bekende regio Centro Portugal dè pleisterplaats voor zo'n 235 deelnemers aan het ANVR Congres.

                             Congres2018_klein.jpg
Was verleden jaar het stedelijke Sevilla decor voor inspiratievolle sprekers, inhoudelijke discussies en enthousiaste deelnemers; dit jaar is ANVR druk in de weer om bevlogen sprekers te contracteren voor presentaties in het meer landelijke Portugal, of specifieker in onder andere Aveiro en Coimbra.

"Het thema biedt alle mogelijkheden daartoe, want in 'people, purpose, passion' ligt de essentie van een succesvolle toekomst", aldus Frank Oostdam, directeur/voorzitter ANVR. "Iedereen geeft dagelijks invulling aan zijn 'passion'; passie voor het product, voor de bestemming en natuurlijk passie voor het vak. Customer experience, people, is dan wél de verbinding die je moet maken en allerlei technologieën kunnen je daarbij helpen. En dan komt 'purpose' om de hoek kijken. Want alles verandert, zeker ook de consument. Welke keuzes gaat de consument maken, wat wil hij en hoe (snel) pas ik mijn bedrijfsvoering daarop aan?".     

Samen met de Portugese reisbrancheorganisatie Apavt, Turismo Centro Portugal, GI Travel en de altijd enthousiaste bijdragen van vele sponsors, zal de ANVR ook dit jaar een inspirerend en fantastisch congres organiseren.
Over enkele weken -als er meer details bekend zijn over het congresprogramma- wordt de website gelanceerd en de inschrijving geopend. Maar blok alvast de congresperiode 15-18 november 2018 in je agenda!


Deel en print