Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Links​Gastvrije inwoners, natuur en cultuur: dé toekomst voor toerisme op WTE

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
​Gastvrije inwoners, natuur en cultuur: dé toekomst voor toerisme op WTE

Donderdag 23 augustus 2018
Op 27 september staat wereldwijd, dus ook in Nederland, de internationale 'World Tourism Day' in de schijnwerpers. Tijdens dit 'Wereld Toerisme Event' in Nederland worden meer dan 25 presentaties en workshops georganiseerd, geven nationale en internationale sprekers hun visie en werken tientallen toeristische ondernemers ideeën uit over het 'Samen creëren van betere bestemmingen'. En jij kunt daarbij zijn!

Iedere reiziger, elke avonturier wil tijdens zijn reis genieten van mooie natuur, schone stranden, prachtige steden en ervaringen uitwisselen met lokale, gastvrije bewoners op de bestemming. Zowel in eigen land als in het buitenland. Nederlanders gaan heel regelmatig op reis. Dat vraagt dus van reisondernemers, toeristische organisaties én de reiziger zelf creatieve oplossingen om bestemmingen aantrekkelijk te houden, en natuur en cultuur te beschermen.
Zo zal keynotespreker Brian T. Mullis, lid van de Travel & Tourism Group van het World Economic Forum, uitleggen wie welke rol heeft bij het aantrekkelijk maken en houden van de bestemming, komen 'best practices' aan de orde en worden tips gegeven over hoe je de consument kunt verleiden tot het maken van betere keuzes.

Dit Wereld Toerisme Event is bedoeld voor iedere reisprofessional van touroperators, hoteliers en vakantieparken tot recreatie- en horecabedrijven, toeleveranciers, adviseurs, overheden en alle anderen die belangstelling hebben voor verantwoord & duurzaam reizen. En waar kun je dit event beter organiseren dan in de Groene Hoofdstad van Europa 2018: Nijmegen.      

Wil je meer weten of meteen toegangskaarten reserveren?
Kijk op www.wereldtoerismeevent.nl. ANVR, MVO Netwerk Toerisme, Vereniging van Kleine Reisorganisaties (VvKR), Recron, Green Destinations, de gemeente Nijmegen en de provincie Gelderland hebben met elkaar een inspirerend programma samengesteld.
Dus laat je inspireren en kom op 27 september naar Nijmegen!