Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksWereld Toerisme Event 27 september

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Wereld Toerisme Event 27 september

Donderdag 13 september 2018
Met plezier nodigen we je uit om aanwezig te zijn op 27 september 2018 bij het ‘Wereld Toerisme Event’ in Nijmegen, de Nederlandse variant van de internationale World Tourism Day.

​Nationale en internationale sprekers, méér dan 25 presentaties en workshops, inspirerende voorbeelden en best-practices, tientallen toeristische organisaties en zo'n 200 deelnemers, lokale overheden uit binnen- en buitenland; allemaal werken zij aan het 'Samen creëren van betere bestemmingen'. 

Iedere reiziger, elke avonturier wil tijdens zijn reis genieten van mooie natuur, schone stranden, prachtige steden en ervaringen uitwisselen met lokale, gastvrije bewoners op de bestemming. Zowel in eigen land als in het buitenland. Nederlanders gaan heel regelmatig op reis. Dat vraagt dus van reisondernemers, toeristische organisaties én de reiziger-zelf creatieve oplossingen om bestemmingen aantrekkelijk te houden, en natuur en cultuur te beschermen.

Dit Wereld Toerisme Event is bedoeld voor reisprofessionals in de breedste zin van het woord én voor jou als journalist die belangstelling heeft voor verantwoord & duurzaam reizen.
En waar kan dit event beter plaatsvinden dan in de Groene Hoofdstad van Europa 2018: Nijmegen.


Deel en print
Gerelateerde Tags