Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksNieuwe congresbestemming 2019: Belfast!

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Nieuwe congresbestemming 2019: Belfast!

Vrijdag 3 mei 2019
Belfast, de hoofdstad van Noord-Ierland, is dit jaar 4 dagen (van 21 t/m 24 november) het decor voor het ANVR-Congres. Nadat eind maart toch onverwacht het besluit viel dat het congres niet in India kon plaatsvinden, heeft de ANVR Tourism Northern Ireland bereid gevonden het ANVR-Congres te hosten. Het congresthema dit jaar is: “Een wereld te winnen”.

Congres logo.jpg

"Door zeer snel te schakelen, wist het enthousiaste Northern Ireland op deze korte termijn budget vrij te maken en is de ANVR nu bezig in samenwerking met Noord-Ierland het programma samen te stellen voor reisagenten, touroperators, business partners en andere reisprofessionals", aldus Frank Oostdam, directeur ANVR, die de afgelopen dagen in Noord-Ierland was. "Wij zijn blij dat we op deze voor ons korte termijn in N-Ierland een congrespartner hebben gevonden."

Maar dat er keuzes gemaakt moeten worden, is duidelijk, want Belfast en zijn omgeving hebben veel te bieden. Niet alleen is hier de populaire tv-serie 'Game of Thrones' opgenomen, waarvan het 8ste seizoen nu net is gestart, ook de Titanic werd ruim 100 jaar geleden hier gebouwd op de plek waar nu het grootste Titanic-museum van de wereld staat en 'van droom tot drama' is te beleven. De kleurrijke muurschilderingen, de zgn. 'murals' die je overal in Belfast tegenkomt, verhalen de rijke historie van Noord-Ierland. En natuurlijk mag een biertje in een traditionele pub, een uitstapje naar de Giant's Causeway en een bezoek aan één van de vele kastelen niet ontbreken tijdens het congres.

Deelnemers aan dit ANVR-event verblijven deze congresdagen in het stadscentrum gelegen nieuwe en moderne, ooit Victoriaanse, 4* Grand Central Hotel. Half juni hoopt de ANVR het programma grotendeels gereed te hebben, zodat de eerste deelnemers zich alvast kunnen inschrijven via de congreswebsite.  

--------------------------------------------------

Meer informatie: Mirjam Dresmé, Communicatie ANVR, tel. 035 543 3416 / 06 5144 0878.


Deel en print
Gerelateerde Tags