Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksMee naar Belfast? Registreer je nu voor het ANVR-Congres 2019!

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Mee naar Belfast? Registreer je nu voor het ANVR-Congres 2019!

Donderdag 27 juni 2019
Van 21 t/m 24 november 2019 strijkt het ANVR-Congres neer in Belfast. Vanuit ons 4* Grand Central Hotel Belfast, het nieuwste hotel in de Hastings groep gelegen in het centrum van Belfast, ontdekken de 230 reisprofessionals deze moderne stad en bezoeken we de congreslocaties. Verrassende sprekers gaan aan de hand van het thema 'Een wereld te winnen' in op tal van onderwerpen tijdens deze congresdagen. Jij bent er toch bij?

Congres_logo_web.jpg
Op www.anvrcongres.nl vind je het uitgebreide programma en de verrassende sprekers die de deelnemers willen inspireren. Na de opening door Tourism Northern Ireland, die voor de deelnemers de mogelijkheid heeft geboden het congres op deze plek te organiseren, is het de beurt aan diverse sprekers.
Frank Oostdam, directeur ANVR: "We hebben Anna Pollock en anderen bereid gevonden naar Belfast te komen. Zij zet meteen de toon door in te gaan op 'bestemmingen die zuchten onder massatoerisme', en geeft aan dat we het 'anders' moeten doen. Kamphuis vertelt hoe filosofie ons kan helpen in het dagelijks leven, terwijl Berings de congresdeelnemers richting geeft in het veld van leiderschap en transformatie. Anderen die tijdens deze vier dagen zullen inspireren, zijn Marjolein ten Hoonte (Randstad), Arjen van Hijum (Store Support), Michael Levi (CitizenM) en Paul Iske (Instituut voor Briljante Mislukkingen).
Kortom: als betrokken reisprofessional mag je dit niet missen!"

"En natuurlijk", vult Oostdam aan, "is er tijd om deze moderne stad met historische aspecten verder te ontdekken. Een stad die we kennen van de bouw van de Titanic, van de gele kranen van H&W, van 'Game of Thrones', 'Troubles', de kleurrijke 'murals', de Giants Causeway, de sfeervolle pubs en de Bushmills whiskey."

Je kunt je nu al -mét vroegboekkorting die geldt tot 20 juli- inschrijven en registreren op www.anvrcongres.nl. Vluchten, hotel, lunches, diners, excursies, sprekerspalet, etc. maken dit event tot een inspiratievol congres op ruim een uurtje vliegen van Amsterdam. Dus wacht niet te lang, want vol is vol.