Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksNieuwe ANVR communicatie- en marketing specialist

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Nieuwe ANVR communicatie- en marketing specialist

Donderdag 18 augustus 2022
De ANVR is zeer verheugd dat Hanita van der Meer per 15 september in dienst treedt als communicatie- en marketing specialist. Hanita is een bekende in de reissector. Ze was lange tijd werkzaam voor Thomas Cook en werkte de laatste jaren voor OYO Vacation Homes, onder meer bekend van Belvilla. Met haar ervaring kan ze een vliegende start maken bij de ANVR en dat komt goed uit. Het ANVR-congres van 3 tot en met 5 november is een mooie gelegenheid om Hanita in haar nieuwe rol als sector te verwelkomen.

"Je bent snel geneigd om breed te gaan zoeken maar de schat ligt vaak dichterbij dan je denkt. Dat is ook nu het geval. Ik ben heel blij dat Hanita ons team komt versterken!", aldus Frank Oostdam.

Hanita treedt in de voetsporen van Mirjam Dresmé die van haar welverdiende pensioen geniet.

"In de afgelopen jaren heb ik ondanks corona de volledige Europese PR mogen opzetten voor OVH waar ik veel van heb geleerd en nu keer ik terug naar mijn Nederlandse roots waar ik met veel plezier mijn kennis en ervaring zal gaan inzetten voor de ANVR", zegt Hanita van der Meer. "Ik kijk er naar uit om iedereen weer te zien tijdens het ANVR-congres."


Deel en print
Gerelateerde Tags