Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksTravel Tradition in Transition : ANVR congres 2023 registratie nù live!

Je bent hier:
ANVR  >  Nieuws

Persbericht
Travel Tradition in Transition : ANVR congres 2023 registratie nù live!

Dinsdag 11 juli 2023
Reisprofessionals kunnen zich nu inschrijven voor het ANVR-Congres, dat dit jaar van 16 t/m 19 november wordt georganiseerd in de regio Asturië in Noord-Spanje. Samen met het Spaans verkeersbureau Turespaña en TurismoAsturias wil de ANVR ook dit jaar een inspirerend congres neerzetten en je kennis laten maken met een voor velen nog onbekend gebied.

Congreslogo2023_klein.jpg
Op www.anvrcongres2023.nl vind je nu al in grote lijnen het programma van deze vier congresdagen die in het teken staan van 'Travel Tradition in Transition'. Welke tradities in reizen moeten plaats maken voor nieuwe technologische innovaties en hoe kun je de juiste tradities behouden maar ook innoveren. Sprekers als Peter Ros, Alex van Hooff, Bas Hoogland en Paul Smit hebben hun enthousiaste medewerking al toegezegd. 

Zakenreismiddag
Dit jaar wordt tijdens het Congres in Asturias een middag georganiseerd voor de zakenreisleden van de ANVR. Vrijdagmiddag 17 november trappen we deze af met een zakenlunch met aansluitend een zakelijke bijeenkomst waarin ruimte is voor discussie en brainstorm.

Frank Oostdam, directeur ANVR: "De afgelopen jaren zijn zwaar geweest voor iedereen in de reisindustrie en heeft ons geleerd dat de reizen zoals we ze kennen, de reistradities, aan het veranderen zijn. Het succes van je bedrijf is niet langer alleen afhankelijk van het juiste productpakket maar ook van de mate waarop je je inzet voor het milieu, je omgeving en wat je onderneemt om de consument betrokken te krijgen en houden bij je merk. Zeker als je kijkt naar de jongere reiziger zie je dat deze graag wil kiezen voor een bedrijf wat goed is voor de planeet, mensen en haar medewerkers. Deze line-up aan sprekers zal ons inspireren en motiveren om die transitie in te gaan."

Hotels
De congresdeelnemers verblijven in twee moderne en sfeervolle hotels. Er is keuze tussen het historische 5* Eurostars Hotel de la Reconquista en het moderne 5* Barcelo Oviedo Cervantes, beide in het hart van Oviedo en beide met een geheel eigen karakter.

Ontdekken van de regio
In de 4 congresdagen krijgen de deelnemers de gelegenheid om veel van Asturië (Asturias in het Spaans) te zien. Er is de mogelijkheid om de belangrijkste stedendriehoek Oviedo-Avilés-Gijon te bezoeken en om het waanzinnige door UNESCO beschermde natuurgebied Picos de Europa, te bewonderen. Een bijzonder uitgelezen kans voor actievelingen om met berggidsen een heuse hike te ondernemen en de Picos daadwerkelijk te bewandelen, een 'once in a lifetime' ervaring… Tijdens het congres laten we ons verrassen door deze onontdekte regio, haar bijzondere geschiedenis met het Koninkrijk Spanje en de culinaire hoogstandjes.

Op www.anvrcongres2023.nl staat alles wat je moet weten om je te kunnen inschrijven voor het altijd drukbezochte en inspirerende ANVR-Congres.

Wacht niet te lang met inschrijven, want dit topprogramma is zeer aantrekkelijk geprijsd. Maak gebruik van de earlybird prijs die tot 1 september geldig is. Uiteraard houden we je regelmatig op de hoogte van het congresnieuws.

Voor vragen of meer informatie: anvrcongres@gi-travel.nl


Deel en print