Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Linksinformatie

Je bent hier:
ANVR  >  Presentaties
ANVR Congres 2022 'ANders denken, Anders doen'

            ANVRcongreslogo2022kl.jpg
ANVR Congres presentaties zijn beschikbaar  

Het congres waar we allemaal lang op hebben moeten wachten. Eindelijk konden we weer live netwerken en met het thema Anders denken Anders doen werd alles in een ander daglicht gezet. Het congres met een speciaal tintje, want never waste a good crisis! 

Het aantal aanmeldingen was boven verwachting en meerdere malen werd uitgesproken dat de mix van aanwezige bedrijven dit jaar ook erg goed was. We hebben met elkaar de vitaliteit en de weerbaarheid van onze reissector gevierd, belangrijke lessen geleerd en teruggeblikt, maar bovenal werd er vooruit gekeken.

We waren drie dagen te gast in het prachtige Parkhotel in Bremen en bezochten het indrukwekkende Bremerhaven. Anders was ook de reis er naartoe: met de trein dit keer en hoe! Dankzij de sponsoring van NS International en het Duits verkeersbureau reden we met de speciale ANVR Express op 3 november vanaf Amersfoort naar Bremen en op 5 november (met iets meer kleur) weer terug naar Nederland.

De sprekers hebben elk vanuit hun eigen expertise de volgende vragen beantwoord; Wat heeft Corona gedaan met de dagelijkse operatie, met onze uitdagingen, en met onze verwachtingen? Hebben we de crisis uitgezeten in afwachting van betere tijden of zijn er daadwerkelijk veranderingen doorgevoerd in de bedrijfsvoering en in de dienstverlening? Wat hebben we geleerd? Wat komt er op ons af en wat vraagt dat van ons?

Meer dan in andere jaren stonden we dit congres stil bij de ontwikkelingen in onze eigen sector; we keken dit keer wat minder van buiten naar binnen. Vooral omdat we genoeg te bespreken hadden. Denk aan de pakketreizenrichtlijn, aan onze duurzaamheidsambities en de reisadviezen van de overheid.

Wil je de presentaties nog eens terugkijken of kon je er niet bij zijn en wil je de presentaties graag bekijken dan kan dit in  de downloads. 

De kern van het ANVR congres blijft natuurlijk hetzelfde: inspiratie, inhoud en veel ruimte voor ontmoeting. De reis, het hotel, de lunches en diners, maar ook de excursies, de sprekers en de ontmoeting met elkaar maakten dit congres tot een bijzondere belevenis.

Met dank aan onze sponsoren.

Bremerhaven_Havenwelten_web.jpg  Bremen_Marktplatz_web.jpg

Met dank aan:

Duits_Verkeerbureau_klein.jpg
Bremen-Bremerhaven_klein.jpg
Logo_NS_blauw.jpg
GI_Travel_kleiner.jpg
 AXA_kleiner.jpgSunnyCars_kleiner.jpg

KLM_kleiner.jpg   Q-park_kleiner.JPG


Reisbizz_logo_klein.jpg

TravelPro_logo_klein.jpg

travelution_klein.jpg

Travmagazine_klein.jpg