Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Linksinformatie

Je bent hier:
ANVR  >  Presentaties
ANVR Congres 2022 'ANders denken, Anders doen'

ANVR Congres volgeboekt

Veel leden kijken uit naar een ANVR-congres om weer met elkaar te kunnen netwerken en naar de ontwikkelingen in onze eigen sector. Op zoek naar inspiratie en inhoudelijke discussies. Dit betekent dat het ANVR-congres inmiddels volgeboekt is. Alle inschrijvingen die nu nog binnen komen worden onder voorbehoud geaccepteerd. Er wordt druk gezocht naar meer hotelkamers en uitbreiding van de capaciteit tijdens andere activiteiten.

Wij doen ons uiterste best om niemand teleur te hoeven stellen. 

     ANVRcongreslogo2022kl.jpg
We hebben er door corona twee jaar op moeten wachten, maar dit jaar gaan we eindelijk weer. Het wordt een congres met een speciaal tintje, want never waste a good crisis!

We vieren de vitaliteit en de weerbaarheid van onze reissector. Dat is iets om bij stil te staan. Wat is onze kracht? We blikken terug en trekken de belangrijke lessen uit de ervaringen. En natuurlijk kijken we vooral vooruit.

Anders dan je van ons bent gewend, is het congres een dag korter en dichterbij huis. We zijn drie dagen te gast in het prachtige Parkhotel in Bremen. De congres events vinden plaats in Bremen en Bremerhaven. We reizen er ook anders naartoe, met de trein dit keer en hoe! Dankzij de sponsoring van NS International en het Duits verkeersbureau rijdt de speciale ANVR Express op 3 november vanaf Amersfoort naar Bremen! Op 5 november reizen we met de ANVR Express weer terug naar Nederland.

Wat heeft Corona gedaan met de dagelijkse operatie, met onze uitdagingen, en met onze verwachtingen? Hebben we de crisis uitgezeten in afwachting van betere tijden of zijn er daadwerkelijk veranderingen doorgevoerd in de bedrijfsvoering en in de dienstverlening? Wat hebben we geleerd? Wat komt er op ons af en wat vraagt dat van ons? Vragen die de sprekers elk vanuit hun eigen expertise zullen beantwoorden.

Meer dan in andere jaren staan we dit congres stil bij de ontwikkelingen in onze eigen sector; we kijken dit keer wat minder van buiten naar binnen. Vooral omdat we genoeg te bespreken hebben. Denk aan de pakketreizenrichtlijn, aan onze duurzaamheidsambities en de reisadviezen van de overheid.

Er is veel anders, maar de kern van het ANVR congres blijft natuurlijk hetzelfde: inspiratie, inhoud en veel ruimte voor ontmoeting. De reis, het hotel, de lunches en diners, maar ook de excursies, de sprekers en de ontmoeting met elkaar maken dit congres tot een bijzondere belevenis.

Mede dankzij onze sponsoren kunnen we de congresprijs laag houden. 

Inschrijven onder voorbehoud
Via GI-Travel kun je nog inschrijven. Je deelname is onder voorbehoud. Je ontvangt z.s.m. bericht of je deelname bevestigd kan worden.

Bij vragen kun je mailen met anvrcongres@gi-travel.nl.

Bremerhaven_Havenwelten_web.jpg  Bremen_Marktplatz_web.jpg

Met dank aan:

Duits Verkeersbureau

Verkeersbureau Bremen

Verkeersbureau Bremerhaven

NS International

KLM

AXA

Sunny Cars

GI Travel

Bis bald!