Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksANVR Congres

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR Congres  >  
SNELMenu

​ANVR Congres 2022  "Anders denken,
anders doen" van 3-5 november 2022


We hebben er door corona twee jaar op moeten wachten, maar dit jaar gaan we eindelijk weer. Het wordt een congres met een speciaal tintje, want never waste a good crisis!

We vieren de vitaliteit en de weerbaarheid van onze reissector. Dat is iets om bij stil te staan. Wat is onze kracht? We blikken terug en trekken de belangrijke lessen uit de ervaringen. En natuurlijk kijken we vooral vooruit.

Anders dan je van ons bent gewend, is het congres een dag korter en dichterbij huis. We zijn drie dagen te gast in het prachtige Parkhotel in Bremen. De congres events vinden plaats in Bremen en Bremerhaven. We reizen er ook anders naartoe, met de trein dit keer en hoe! Dankzij de sponsoring van NS International en het Duits verkeersbureau rijdt de speciale ANVR Express op 3 november vanaf Amersfoort naar Bremen! Op 5 november reizen we per ICE weer terug naar Nederland.

Wat heeft Corona gedaan met de dagelijkse operatie, met onze uitdagingen, en met onze verwachtingen? Hebben we de crisis uitgezeten in afwachting van betere tijden of zijn er daadwerkelijk veranderingen doorgevoerd in de bedrijfsvoering en in de dienstverlening? Wat hebben we geleerd? Wat komt er op ons af en wat vraagt dat van ons? Vragen die de sprekers elk vanuit hun eigen expertise zullen beantwoorden.

Meer dan in andere jaren staan we dit congres stil bij de ontwikkelingen in onze eigen sector; we kijken dit keer wat minder van buiten naar binnen. Vooral omdat we genoeg te bespreken hebben. Denk aan de pakketreizenrichtlijn, aan onze duurzaamheidsambities en de reisadviezen van de overheid.

Er is veel anders, maar de kern van het ANVR congres blijft natuurlijk hetzelfde: inspiratie, inhoud en veel ruimte voor ontmoeting. De reis, het hotel, de lunches en diners, maar ook de excursies, de sprekers en de ontmoeting met elkaar maken dit congres tot een bijzondere belevenis.

Mede dankzij onze sponsoren kunnen we de congresprijs laag houden. Wil je je alvast aanmelden, stuur dan een e-mail naar Frank Radstake: fradstake@anvr.nl.

 

Met dank aan:

Duits Verkeersbureau

Verkeersbureau Bremen

Verkeersbureau Bremerhaven

NS International

KLM

AXA

Sunny Cars

GI Travel

 

Bis bald!