Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksDetail

Je bent hier:
ANVR  >  ANVR-leden
915967a4-8dff-4b1c-8977-ed4d8c52b5d8

Bagbooking

Algemene informatie
ANVR-nummer:
09639
Vestigingsadres:
Prof. J.H. Bavincklaan 2 , 1183 AT AMSTELVEEN
Postadres:
Prof. J.H. Bavincklaan 2 , 1183 AT AMSTELVEEN
E-mailadres:
Omschrijving:
Bagbooking biedt Nederland, sinds 1 november 2021, haar eigen bagageservice. Reizen zonder bagage voor iedereen. Of je nu reist per boot, motor, trein, vliegtuig of auto, wij helpen je graag Europa in.
Een in de basis hoogwaardige dienstverlening voor families, gezinnen, vriendengroepen, verenigingen, maar ook voor zakelijke reizigers. Met een paar “klikken” boekt de consument eenvoudig via www.bagbooking.eu
Wij vinden reizen met bagage niet meer van deze tijd, en bezorgen de consument graag een andere reisbeleving met meer reisgemak. Zorgeloos jouw bagage van de voordeur naar de (vakantie)bestemming en terug voor een aantrekkelijke prijs.
 
Bagbooking werkt vanuit de overtuiging, dat het vervoeren van bagage geen op zichzelf staande dienst is, maar onderdeel uitmaakt van een totaaloplossing. Een veranderende markt vraagt om een flexibele en innovatieve aanpak.
Wij introduceren een andere manier van reizen, waarbij beleving centraal staat. Dit kunnen wij niet zonder onze partners. Dit zijn bijvoorbeeld hotels, reisorganisaties, luchthavenservices of lifestyle dienstverleners.
 
Onze ambitie is om vanuit Nederland als thuismarkt op termijn ook andere EU landen gefaseerd aan te sluiten. Nu zijn we er voor iedere Nederlander die Europa in wil. Op termijn ook voor de inwoners van Duitsland, Frankrijk, Spanje etc.
Mobiliteit, flexibiliteit en duurzaamheid zijn hierbij belangrijke thema’s. Bagbooking werkt daarom samen met gerenommeerde internationale vervoerders. Aan ons platform is ruim 2 jaar hard gewerkt waarbij (door)ontwikkeling en testen centraal stond.  
207c2ed6-70be-4240-bb12-02a4a51251bf
2a17c989-b1fb-485e-adfa-48d26e6b602b