Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Linksbusinesspartner

Je bent hier:
ANVR  >  Bedrijven  >  ANVR Business Partner

ANVR Business Partner worden

 ANVRbusinesspartner2016 klein.jpg

Ook ANVR Business partner worden?
ANVR is dè brancheorganisatie voor àlle ondernemers in de reissector!
Niet alleen zo'n 300 reisorganisaties, 800 (zaken)reisagenten en 1000 zelfstandige reisadviseurs die reisproducten verkopen, profiteren van de vele ANVR-voordelen. Ook ondernemers die zich met andere reisrelevante business bezighouden in onze sector kunnen hun voordeel hieruit halen:

Jij als Business partner
- mag het ANVR-logo voor Business partners voeren.
 Consumenten hechten veel waarde aan het ANVR-logo en zien het als keurmerk. Onderzoek wijst uit dat 3 van de 5 reizigers alléén boeken met logo!
- bent welkom bij ANVR-workshops, symposia en congressen
Regelmatig organiseren we -digitaal en fysiek- bijeenkomsten met experts over een bepaald thema: luchtvaart, reisvoorwaarden, nieuwe wet- en regelgeving, reisadviezen, etc. Net als voor onze leden reisagenten en reisorganisaties staat toegang (meestal tegen een sterk gereduceerd tarief) voor je open.
- ontvangt ruime korting voor het ANVR-Congres in het buitenland
4 Compleet verzorgde dagen op een internationale bestemming, netwerken met branchegenoten en interactie met (inter)nationale sprekers uit onverwachtse hoek; tegen een sterk gereduceerd tarief.
- hebt toegang tot het ledendeel van anvr.nl 
Zo hoef je vaak zelf niet het wiel uit te vinden en kun je gebruikmaken van allerlei antwoorden op veelgestelde vragen, vind je handleidingen, brochures, logo's, brochures, voorbeelden en andere info die je kan helpen bij het ondernemen.
 - kunt profiteren van alle raamcontracten
Met tal van verzekeraars, juristen, accountants en andere dienstverleners die je nodig kan hebben, heeft de ANVR speciale tarieven voor je afgesproken; dat kan je behoorlijk wat kosten schelen!
- kan jaarlijks een digitale ANVR-ledenlijst opvragen
Wie zijn er verder aangesloten bij de ANVR? De ledenlijst geeft je een actueel overzicht en je mag hen eenmaal per jaar benaderen om eens te kijken of jij wat voor hen kan betekenen.
- ontvangt regelmatig de ledenmutatielijst
Altijd goed te weten welke bedrijven lid zijn geworden, zijn gaan samenwerken of de ANVR hebben verlaten. Dan kun je er zo nodig met jou bedrijf actueel op inhaken.
- ontvangt alle relevante nieuws voor leden
Vaak dagelijks sturen we je het ANVR Nieuws waarmee we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen, adviezen en protocollen, we leggen nieuwe wet- en regelgeving uit en lobbyen wanneer en waar nodig.
- mag jouw bedrijfslogo en gegevens plaatsen op anvr.nl plus in max. 100 woorden je bedrijf voorstellen
 Een beeld zegt meer dan woorden; dus vergeet je logo niet naar ons te sturen. Er wordt hier vaak gekeken en gezocht; door bedrijven, maar ook consumenten, pers en toeristisch onderwijs. Plaats dus ook een introductie waarin je je bedrijf even voorstelt!

Van al deze voordelen kun je profiteren voor slechts € 2000 per jaar!
En heb je vragen, wensen, ideeën? Laat het ons weten, dan praten we erover.

Ja, ik meld mij nu aan als ANVR Business partner
Vul het 'Aanvraagformulier ANVR Business partner' in en stuur of mail ons dit met de gevraagde documenten. Business partner ben je voor in ieder geval één jaar. Ben je tevreden? Vertel dat andere ondernemers en zeg niet op vóór 1 november. Dan verlengen we jouw Business partnerschap met een jaar.
De ANVR beoordeelt je aangevraagde Business partnerschap en zal jouw aanvraag ook voorleggen aan de leden. Binnen 2 weken ontvang je dan bericht hierover.

Overweeg je Business partner te worden, maar heb je nog vragen?
Walter Schut (wschut@anvr.nl) beantwoordt ze graag.