Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksLogin

Je bent hier:
ANVR  >  Inloggen

ANVR Nieuws

Om op de hoogte te blijven van het ANVR-Nieuws hoef je niet in te loggen. Wil je meer lezen over onderstaande berichten, kun je direct doorklikken.

Donderdag 26 november 2020
ANVR-leden kunnen zich vandaag nog inschrijven om vragen te stellen aan ANVR-medewerkers over allerlei onderwerpen die jou als reisprofessional bezig houden. Of het nu de reisadviezen van Buitenlandse Zaken zijn, steunmaatregelen van de overheid of klachten van klanten over de afwikkeling van de ANVR Reisvoucher met SGR dekking. Heb je vragen? Schrijf je vandaag nog in.
Donderdag 26 november 2020
Iedere week besteden we extra aandacht aan een module in Travel College van Stichting Reiswerk. Travel College is gratis beschikbaar voor alle medewerkers in de reisbranche en biedt een breed scala aan modules die elke reisprofessional verder helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Juist in deze tijd is het belangrijk dat elke reisprofessional de mogelijkheid heeft om zichzelf te blijven ontwikkelen, want zo staan we nog sterker in de huidige situatie.
Donderdag 26 november 2020
Via Q-Benefits kunnen ANVR-leden en hun werknemers (en familieleden) deelnemen aan de collectieve zorgverzekering van VGZ. Dit kan een aantrekkelijke besparing opleveren.
Woensdag 25 november 2020
De gratis en online 'Leading the Way'-training is uitgebreid met vier nieuwe modules die speciaal zijn bedoeld voor reisleiders en lokale gidsen. Vanaf nu kunnen jouw reisleiders en lokale gidsen hun bagage verder aanvullen met specifieke kennis over verantwoord reizen op de bestemming.