Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation LinksLogin

Je bent hier:
ANVR  >  Inloggen

ANVR Nieuws

Om op de hoogte te blijven van het ANVR-Nieuws hoef je niet in te loggen. Wil je meer lezen over onderstaande berichten, kun je direct doorklikken.

Dinsdag 2 maart 2021
Het Ministerie van EZK doet op dit moment onderzoek naar 'schrijnende gevallen' die niet in aanmerking komen voor TVL vanwege een probleem met de referentiesystematiek (dit kunnen starters zijn of bedrijven die inmiddels een andere juridische entiteit hebben vanwege fusie e.d.). Graag uiterlijk 7 maart aan de ANVR doorgeven.
Dinsdag 2 maart 2021
ANVR publiceerde in 2013 haar toekomstvisie op toerisme 2025. Als belangrijkste doelstelling voor 2025 geldt dat dan duurzaam toeristisch ondernemen (Better holidays) is geïntegreerd in de bedrijfsvoering van de ANVR leden. Dat doen we door op basis van samenwerking duurzaam toeristisch ondernemen te versnellen. Onderdeel daarvan is de samenwerking die de ANVR heeft met Travelife. De komende periode bieden ANVR en Travelife samen een gratis traject aan voor alleen ANVR-leden om de status van ANVR partner te bereiken.
Dinsdag 2 maart 2021
Maandag 1 maart jl. deed de ANVR in een persbericht een oproep op het kabinet om de Nederlandse reiziger en reisbranche perspectief te geven op kunnen reizen de komende zomer. Ook gisteren kreeg de ANVR nadrukkelijk steun van een belangrijke stakeholder: voorzitter Ursula von der Leyen van de Europese Commissie kondigde een voorstel aan voor een digitaal vaccinatiepaspoort.
Dinsdag 2 maart 2021
ANVR heeft met vakbonden FNV en CNV Vakmensen afgesproken per 1 januari jl. de pensioenopbouw onder te brengen bij Pensioenfonds PGB. Daarmee kwam na 25 jaar een einde aan het eigen pensioenfonds van de reisbranche Reiswerk Pensioenen (vroeger: Global). De afgelopen periode kregen we veel vragen over de invulling van de pensioenregeling in 2021. Pensioenfonds PGB heeft op ons verzoek de belangrijkste kenmerken van de pensioenregeling in 2021 op een rijtje gezet en vergelijkt deze met de pensioenregeling van 2020 bij Reiswerk Pensioenen.