Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation LinksSchoolreis

Je bent hier:
ANVR  >  Schoolreis  >  
SNELMenu

Schoolreizen

Dààrom boek je als school bij een ANVR-reisorganisatie!
Een docent liet ons weten zelf een schoolreis te organiseren voor zijn 4-havo klassen. En wat hij hoopte, gebeurde: een reis om nooit te vergeten!
Maar helaas, niet omdat het zo leuk was. Onderweg naar Barcelona kreeg de bus panne. Het duurde uren voordat vervangend vervoer geregeld was. Eindelijk op de plaats van bestemming; bleek het geboekte hotel niet beschikbaar. Die docent zag het even niet meer zitten …
 

 Comenius Parijs 2013_klein.jpgPrinsentuin Londen 2 2013 (002).jpgValuas Parijs 2013_448x298.jpgGeschikt ONC Parijs 2013 Selectie Paris Iddo (160).JPG

Toegegeven; dit is de uitzondering. Maar stel dat het jouw school overkomt? Je kunt niet alles vóór zijn, maar ouders verwachten dat wel van de school.
Dus wat als het net even anders loopt? Ben jij daarop voorbereid, weet je wat te doen, en weet je wat het kost?
Problemen kun je niet altijd voorkomen, maar het oplossen daarvan wel. Boek bij een ANVR-reisorganisatie! 

Een schoolreis of werkweek is voor veel leerlingen het hoogtepunt van de schooltijd. Als school wil je er dan ook alles aan doen om daar een onvergetelijke, positieve belevenis van te maken. Boeken bij een ANVR-reisorganisatie biedt veel voordelen. Zij hebben ervaring, kennis, de juiste verzekeringen, voldoen aan strenge kwaliteit- en toelatingseisen, en staan 24/7 voor jou klaar!

Wat mag jij als school verwachten van je ANVR reisorganisatie?

  • Jouw school profiteert voor de geboekte schoolreis van de financiële garanties door het verplichte SGR/SGRZ-lidmaatschap van de ANVR-organisatie bij faillissement.  
  • Vervoer gebeurt in bussen, die voldoen aan de eisen van Busvervoer Nederland/ANVR-eisen met garantie op veiligheid, comfort, naleving van rijtijdenwet en vakbekwaamheid van chauffeurs.
  • Een door ANVR gecontroleerde aansprakelijkheidsverzekering die voldoet aan strikte eisen.
  • Gegarandeerde snelle en goede hulp bij onverhoopte calamiteiten onderweg of problemen op de reisbestemming.
  • Gegarandeerde hulp bij grote calamiteiten door het verplichte lidmaatschap aan het Calamiteitenfonds. Bij grote calamiteiten regelt dit fonds de eventuele extra kosten en zorgt zo nodig voor evacuatie.

We zetten voor jou de schoolreisspecialisten met ANVR-lidmaatschap op een rijtje. Deze willen er met plezier voor zorgen dat jouw schoolreis een dikke tien verdient:

 Leden

16fe82cd-9177-4c9a-92d2-d94ba3432d53