Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Powered by 
Intranet

Skip Navigation Linkstraveltomorrow

Je bent hier:
ANVR  >  travel tomorrow

traveltomorrow 

jpg 2017 3.jpg 

Introductie Travel Tomorrow

ANVR is in 2015 al gestart met het programma 'Travel Tomorrow' en kwam met een Travel Tomorrow-rapport: een uitgebreid rapport over de consument en de (reis)wereld in 2025, één van de resultaten van de samenwerking tussen ANVR en Capgemini.
De reiziger van 2025 hecht veel waarde aan persoonlijk advies, zowel bij het zoeken, het boeken als reizen. En …. bij àlle momenten die daar nog tussen liggen; kortom de hele customer journey.
En hij wil ook via alle devices die hij gebruikt (pc, i-pad, telefoon, laptop, etc.) natuurlijk veilig en gemakkelijk op de hoogte worden gehouden van alle relevante informatie die bijdragen aan zijn ultieme vakantiebeleving.

Dit was de start om een samenwerkings- en netwerkplatform te ontwikkelen, gericht op de toekomstbestendigheid van de reissector, gebaseerd op 3 pijlers: Travel Technology, Customer Experience en Sustainability.
En doen we in samenwerking met partners onderzoek, brengen trends en ontwikkelingen in kaart en spreken met experts en stakeholders. Zo werken we elke dag aan het toekomstbestendig maken van de reisbranche..

Activiteiten

De praktische kennis die hieruit voortkomt, delen we met veel plezier tijdens verschillende Travel Tomorrow-activiteiten, zoals kennis-, inspiratie- en netwerksessies in de vorm van MeetUp's, masterclasses, conferenties, workshops, congressen, etc.
Doel is om de reissector te informeren, te inspireren en te verbinden! En met deze opgebouwde kennis en netwerken kunnen reisondernemingen een praktische vertaalslag maken en een toekomstbestendige koers voor hun eigen organisatie uitzetten.
Dit draagt bij aan een betere klantervaring, een efficiëntere operatie en aan positieve impacts, betere plekken en aan de business.

Weten welke activiteiten we ondernemen? Kijk op de speciale eventpagina.

Meer weten over Travel Tomorrow?
Stuur een mailtje naar Gerben Hardeman traveltomorrow@anvr.nl