Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation Linkstraveltomorrow

Je bent hier:
ANVR  >  travel tomorrow

traveltomorrow 

jpg 2017 3.jpg
ANVR werkt elke dag aan het toekomstbestendig maken van de reisbranche. We scannen de markt en beoordelen wat van invloed kan zijn op bedrijven die in de branche opereren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan technologische ontwikkelingen, trends, het gedrag van klanten en duurzaamheid.
ANVR startte met het programma Travel Tomorrow in 2015 met de presentatie van een uitgebreid rapport over de consument en de (reis)wereld in 2025.

Om ook iets te kunnen doen met de bevindingen uit het Travel Tomorrow rapport, heeft ANVR een TravelTomorrow.nl platform gebouwd. Hier kan je als ANVR Ondernemer in Reizen zelf aan de slag gaan en een persoonlijk actieplan opstellen.
Ook worden er workshops gegeven speciaal voor retailleden om met de uitkomsten uit het rapport te vertalen naar een toekomstbestendige koers voor hun eigen onderneming.

Expertgroep 
In navolging van het Travel Tomorrow rapport van 2015 over de reiziger van 2025, heeft dit jaar ANVR samen met Amadeus, als onderdeel van het landelijke expertprogramma Shopping Tomorrow, de expertgroep Travel Tomorrow 2017 opgezet. 
Met deze groep van 28 experts uit de reisbranche en 7 technische deskundigen hebben we uitgezocht wat de disruptieve technologieën Blockchain en Kunstmatige Intelligentie (KI) kunnen betekenen voor de reisbranche. Aan de hand van de customer journey van de reiziger hebben we bekeken of Blockchain of KI kunnen zorgen voor een betere klantervaring en/of een efficiëntere operatie.

Ons doel is om de reisbranche voor te bereiden op deze nieuwe ontwikkelingen. Dit doen we door in januari 2018 een kort rapport op te leveren. Dit rapport vind je bij de downloads. Op 26 maart 2018 wordt er een speciale MeetUp georganiseerd en het complete rapport gepresenteerd. 

MeetUp’s
Eens per kwartaal organiseren ANVR, de Vakantiebeurs en Emerce een seminar. Een initiatief van de ANVR en de Vakantiebeurs, bedoeld om reisbranchegenoten door het jaar heen te informeren, inspireren en verbinden. De eerste Travel Tomorrow MeetUp stond in het teken van Destinations! 
De tweede Travel Tomorrow MeetUp, die tijdens de Vakantiebeurs plaats vond, stond in het teken van startups die de gelegenheid kregen om te pitchen.
De derde MeetUp op 26 maart 2018 was gewijd aan de Blockchain technologie en wat deze kan betekenen voor de reisbranche. Zie 'Meer informatie'
De volgende MeetUp kun je vast in je agenda noteren op 13 september 2018
 (15.30 – 19 uur in Utrecht). Programma volgt nog maar voor nu: 'save the date'.