Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation Linkstraveltomorrow

Je bent hier:
ANVR  >  travel tomorrow

traveltomorrow 

jpg 2017 3.jpg
 

Introductie Travel Tomorrow

ANVR startte met het programma Travel Tomorrow in 2015 met de presentatie van een uitgebreid rapport over de consument en de (reis)wereld in 2025. Dat was de start om een samenwerkings- en netwerkplatform te ontwikkelen gericht op de toekomstbestendigheid van de reissector. Hierbij richten we ons op 3 pijlers: Travel Technology, Customer Experience en Sustainability.

Zo doen we in samenwerking met partners onderzoek, brengen trends en ontwikkelingen in kaart en spreken met experts en stakeholders. Zo werken we elke dag aan het toekomstbestendig maken van de reisbranche..

Activiteiten

De praktische kennis die hieruit voortkomt delen we met veel plezier tijdens verschillende Travel Tomorrow activiteiten. Daarbij kun je denken aan kennis, inspiratie en netwerksessies in de vorm van MeetUp's, masterclasses, conferenties, workshops, congressen etc.

Het doel daarbij is de reissector te informeren, inspireren en te verbinden. En wel zodanig dat met de opgebouwde kennis en netwerken reisondernemingen een praktische vertaalslag kunnen maken  naar een toekomstbestendige koers voor hun eigen organisatie. Zodat dit kan bijdragen aan betere klantervaringen,  efficiëntere operatie, positieve impacts en betere plekken en business.

 (zie downloads voor rapporten en  informatie downloads)

Zie voor de verschillende Travel Tomorrow activiteiten de speciale eventpagina.