Je bent succesvol ingelogd op Mijn ANVR
Uitloggen
Intranet

Skip Navigation Linksdetail

Je bent hier:
ANVR  >  Reisinformatie
Ministerie BuZa
Calamiteitenfonds
Aanvullende info
Grensdocumenten
Gezondheid
Klimaat
d66e4706-705d-48a2-bb97-3da6bf755869
ANVR-leden
Voor deze bestemming kan je terecht bij je eigen reisbureau/reisadviseur of bij de onderstaande reisondernemingen:

Cruise Travel Nederland B.V. »
Cruisewinkel.nl B.V. »
Dock C CruisePartners B.V. »
VCK Travel B.V. »
Zeetours Cruises »

 Reisinformatie

Britse Maagdeneilanden

Ministerie Buitenlandse Zaken
Calamiteitenfonds
Er is geen informatie van het calamiteitenfonds beschikbaar.
Zie voor algemene informatie: www.calamiteitenfonds.nl.
Aanvullende info
Bron: LCR | Laatst gewijzigd: 14-04-2016

Aanvullende gezondheidsinformatie         Bron: LCR  

Chikungunya
Sinds december 2013 is er een uitbraak gaande van Chikungunya in de Cariben. De eerste gevallen die lokaal zijn opgelopen zijn gemeld op het eiland Sint Maarten. Het virus heeft zich inmiddels ook verspreid naar andere eilanden in het Caribisch gebied, waaronder de Britse Maagdeneilanden. Het aantal gevallen neemt af maar het is waarschijnlijk dat de ziekte, net zoals dengue, epidemisch blijft voorkomen. Het blijft daarom belangrijk om zowel voor dengue als chikungunya overdag antimuggenmaatregelen te nemen.


ANVR tegen seksueel misbruik kinderen
Seksuele uitbuiting van kinderen komt in principe overal ter wereld voor; in sommige landen meer (zichtbaar) dan in andere landen. De ANVR voert samen met het Ministerie van Veiligheid en Justitie, politie, Koninklijke Marechaussee, ECPAT, Terre des Hommes, Plan Nederland en Free a Girl de campagne ‘Don’t Look Away’, gecoördineerd door ECPAT. ECPAT voert campagne in meer dan 80 landen tegen commerciële seksuele uitbuiting van kinderen, ofwel kinderprostitutie, kinderporno en kinderhandel voor seksuele doeleinden.

ANVR leden:
- mogen zich op geen enkele wijze inlaten met het organiseren en aanbieden van reizen die mede kinderprostitutie ten doel hebben;
- zorgen ervoor dat zij contracten met hotels kunnen opzeggen indien deze gelegenheid geven;
- zullen waar nuttig en/of noodzakelijk informatie over de problematiek van kindermisbruik verstrekken aan reizigers, hetzij schriftelijk, hetzij mondeling via de reisleiding.

Bestel hiervoor gratis flyers via info@ecpat.nl of download campagnemateriaal.

Seksueel misbruik van kinderen is strafbaar, ter plaatse en in Nederland. Ook al werd het misdrijf in het buitenland begaan, aangifte in Nederland is (nog) mogelijk. Wij roepen iedereen op alert te zijn en vermoedens van kindermisbruik te melden bij www.meldkindersekstoerisme.nl.
Gezondheid
Bron: LCR | Laatst gewijzigd: 01-09-2016

Deze informatie wordt samengesteld door en is afkomstig van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR).

Persoonlijk advies
Deze informatie is van algemene aard. Uiteindelijk bepalen uw reisbestemming, de verblijfsduur, het soort reis, de activiteiten die u onderneemt, uw gezondheid en uw leeftijd welke vaccinaties en maatregelen voor u nodig zijn. Laat u daarom altijd persoonlijk adviseren over de maatregelen die voor uw reis belangrijk zijn door een deskundig reizigersgeneeskundig (huis)arts of reizigersverpleegkundige (GGD). Dit is extra van belang als u zwanger bent, als u gezondheidsproblemen heeft, als u langer dan 3 maanden wilt gaan reizen, of als u op reis bijzondere risico’s loopt door activiteiten of beroep. Zie ook Aanvullende info.

DTP Vaccinatie aanbevolen.
Hepatitis A Vaccinatie aanbevolen.
Muggen Ziekten die door muggen worden overgedragen komen voor zoals zika, chikungunya en dengue koorts/knokkelkoorts. Bescherm u goed tegen muggenbeten.
Klimaat

Weerstation TORTOLA

Maand T Gem Zon Regen T W
Januari  26  26 
Februari  26  25 
Maart  26  26 
April  27  26 
Mei  28  27 
Juni  29  27 
Juli  29  28 
Augustus  29  28 
September  29  28 
Oktober  28  28 
November  28  27 
December  27  27